Tags

, , , , , , ,

Denisa Sena Studio BaletDenisa Bunea este o fetiță sensibilă și talentată, o mică balerină la 8 anișori. În urmă cu doi ani, a venit de la grădiniță acasă la mama ei și i-a cerut să o ducă la lecții de balet. Probabil fetița a rămas impresionată de ceea ce povesteau două colege ale ei care deja urmau cursurile. Abia după un an, mama ei a primit pe stradă un pliant și a hotărât s-o ducă pe Denisa la un studio. A început cursurile cu un profesor, iar peste două luni a cunoscut-o pe Sena Vlădoiu, profesoara ei din prezent. De cum a pășit în sala de balet, între profesoară și fetiță s-a creat o legătura: micuța era delicată și nerăbdătoare să înceapă ora de balet cu profesoara cea nouă. Iar Sena a recunoscut de la început sensibilitatea dinstinctivă a unei balerine pe care fetița o avea. Și chiar se regăsește în această fetiță care îi amintește de cum era în copilărie: captivată de mișcări, ordonată, muncitoare, atentă.

Denisa Sena Studio BaletDenisa își dorește să devină balerină, iar anul trecut a dansat pentru prima oară pe o scenă în spectacolul de balet de sfârșit de an. Profesoara Sena Vlădoiu a conceput o coregrafie inspirată de eleva ei, pe care au dansat-o împreună. Zilele trecute Denisa Bunea a participat la preselecția pentru emisiunea România Dansează, unde a prezentat un moment neoclasic. Emoționată, dar foarte entuziasmată, a așteptat o zi întreagă să danseze, iar juriul a fost foarte încântat de micuța balerină.

Denisa Sena Studio BaletDenisa Bunea este elevă la Sena Studio Balet și ia lecții de două ori pe săptămână (150 de lei) cu profesoara Sena Vlădoiu.

Advertisements