Tags

, , , ,

Sena VladoiuSena Vlădoiu alături de eleva ei de la studio.

V-am mai povestit acum ceva timp despre Sena Studio Balet și despre balerina Sena Vlădoiu care și-a împlinit un vis odată cu deschiderea studioului de balet mult visat. De aceea, vreau să vă prezint și povestea studioului renovat în aproximativ o lună. Este vorba despre o hală industrială de 100 de metri, de care balerina s-a îndrăgostit la prima vedere, chiar dacă arăta destul de rău. Desigur, ferestrele mari și spațiul larg sunt tot ce au nevoie dansatorii, așa că nimic altceva nu a mai contat. Un vis devenit realitate, a spus Sena Vlădoiu, convinsă de ceea ce avea să urmeze. Visul înseamnă acum o sală enormă de dans și un vestiar de unde părinții își pot urmări copiii evoluând la cursurile de dans prin ferestre special montate.

Urmăriți videoclipul cu evoluția renovării studioului și persoanele care au contribuit la acest proiect. Este frumos să vezi pas cu pas cum prinde viață un vis și ne dă speranță că totul se poate împlini, dacă ne implicăm și credem în noi.

Intrați pe pagina Sena Studio WordPress sau pe Facebook Sena Studio Balet pentru a afla detalii legate de cursuri, orar și prețuri pentru lecții de balet.

Advertisements