Tags

, , , , , ,

mama si copilul

Studioul de balet Sena vine cu o propunere specială pentru mamele și fetițele lor care vor să aibă activități fizice împreună. Este o experiență minunată între mamă și fetiță, o activitate ca între fete de care puteți avea parte la cursurile de balet și pilates dedicate voua.

Acest curs de balet combinat cu pilates este pentru mămici și fetițele lor. Un curs în care vor face mișcare, vor dobândi grație, echilibru și mobilitate, un curs în care legatura mamă-fiică se va întări, vor învăța să fie elegante și să socializeze prin dans, să se relaxeze și să combată astfel stresul sau anxietatea, atât de prezente astăzi în viața noastră. Cursurile se țin în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10.00 dimineața.

Sena Vlădoiu, profesoara de balet de la Sena Studio Balet, recomandă și vorbește despre acest curs: ”mi-am dorit  un astfel de curs de foarte mult timp, un curs în care și mămicile alături de fetițele lor pot face mișcare, pot să se relaxeze, să zâmbească, să-și dezvolte creativitatea, să aibă o oră pe săptămâna în care să uite de griji. Știu că mămicile, în general, sunt persoane foarte ocupate și au multe pe cap. Pentru mine, ca profesoară de balet, este un curs deosebit, pentru că observ cu atenție acea legătură unică între mamă și copil. Fetitele micuțe, între 2 și 4 anișori, o perioadă în care copiii sunt mânați de dorința de libertate și dau dovadă de un nivel crescut de curiozitate, de energie, această perioadă este oportună în a le dezvolta fetițelor anumite capacități ce țin de motricitate, îndemânare și perspicacitate. La lecțiile de balet le încurajez prin exerciții la sol, care dezvoltă musculatura, le încurajez să facă diferite mișcări, să pășească la fel ca balerinele, cu piciorușele drepte, să se ridice și să meargă pe vârfulețe, să prindă obiecte cu mâna, să bată din palme un ritm, să alerge ușor, să sară peste obiecte și altele.”

Vedeți mai multe fotografii de la lecțiile de balet pentru mămici și fetițele lor:

Prețul a patru ședințe pe lună este de 100 de lei. Verificați mai multe detalii și luați legătura cu profesoara de balet la următorul link: Sena Studio Balet.

Advertisements