Tags

, , , , , , , ,

marianela nunez and thiago soaresMarianela Nuñez and Thiago Soares. Photo All I Am FB.

De-a lungul istoriei baletului, publicul iubitor a cunoscut mai multe perechi de balerini atât pe scenă, cât și în viața reală. Recent, am urmărit serialul Breaking Pointe, care îi are ca protagoniști pe balerinii din compania Ballet West, din Salt Lake City, Utah. Aceștia povesteau că petrec atât de mult timp din viața lor închiși în teatru, încât mediul de prieteni sau iubiți se reduce doar la oamenii din lumea baletului.

Poate și poveștile frumoase în care sunt implicați, poate muzica, privirile, sentimentele investite în roluri, costumele și luminile, îi învăluie și îi fac să se privească cu alți ochi și dincolo de scenă. Marianela și Thiago sunt doi dintre balerinii care s-au privit cu alți ochi și dincolo de scenă, un cuplu faimos de pe scena baletului din Londra, Royal Opera House, balerini principali care țin publicul cu sufletul la gură de mai bine de șase ani de zile. Această perfecțiune în doi de pe scenă l-a determinat pe Thiago Soares ca, într-o seară de balet, după căderea cortinei, să îngenuncheze înaintea Marianelei și s-o ceară de soție.

thiago and marianelaMarianela Nuñez and Thiago Soares. Photo All I Am FB.

O poveste așa frumoasă încât este transpusă într-un documentar care îi are în roluri principale pe cei doi. All I Am se numește și urmărește relația celor doi începând cu momentul logodnei, căsătoria și noua viață împreună. Au lăsat în urmă familii și prieteni pentru a-și urmări visele de a fi balerini și s-au găsit unul pe celălalt.

Acest documentar se află încă în lucru și nu a fost finalizat, însă echipa producției Tigerlily a postat câteva filmulețe cu scene din documentar, pe site-ul oficial All I Am. Documentarul este regizat de Beadie Finzi și puteți rămâne la curent cu povestea urmărind pagina oficială de Facebook, All I Am FB.

Advertisements