Tags

, , , , , , ,

sena balletV-am mai povestit cu timp în urmă despre micuța balerină Denisa, sensibilă și gingașă ca o lebădă albă. Momentele înregistrate de mai jos ne-o înfățișează alături de profesoara ei de balet, Sena, care o învață cum să lucreze la bară. Nimic nu e mai frumos ca această relație profesoară-elevă, când primele atingeri de podea ale vârfurilor sunt frumos îndrumate, iar brațele moi sunt modelate în căutarea perfecțiunii.

Aceeași sală de balet și o altă balerinuță care lucrează singură. Ana Maria Gergely este invitată să studieze la English National Ballet chiar de Tamara Rojo, care a remarcat-o și i-a propus un contract în compania pe care o conduce ca director artistic. Din păcate, vârsta nu i-a permis semnarea contractului, însă nu a putut refuza o bursă în compania pe care tocmai a ales-o și Alina Cojocaru pentru următoarea perioadă din viața sa.

Ceea ce mi-am dorit a fost să vă arăt evoluția dintr-o sală de balet. Este un drum foarte lung și foarte greu de parcurs pentru a obține rezultate, însă fiecare pas mic și rezultat obținut pot încuraja mai mult decât vă imaginați. Așa că, niciodată nu renunțați!

Sena Studio Balet.

Advertisements