Tags

, , , , , ,

ballet boys

Reiner Photography.

Sena Studio Balet are placerea de a pune la dispoziție sala, în vederea desfășurării unei audiții de balet pentru băieți cu vârste cuprinse între 9 și 19 ani, susținută de maestrul Theodor Constantinescu, director al baletului Northen California Dance Conservatory! Audiția va avea loc sâmbătă, 31 august, ora 11.00.

În urma audiției, se vor alege participanți care vor beneficia  de burse de studii pe o perioadă de 10 luni (cu posibilitate de prelungire) la Northern California Dance Conservatory, USA. Un alt beneficiu oferit de Theodor Constantinescu constă în sponsorizarea costurilor de cazare pe perioada unui an de studiu pentru elevii fără posibilități financiare, dar care au aptitudini speciale pentru balet.

Cei care doresc să se înscrie la audiții sunt rugați să-l contacteze pe Theodor Constantinescu, directorul școlii de balet, la următoarea adresă de e-mail: balletmaster@ncdc.com. Elevii sunt rugați să specifice în e-mail numele și vârsta.

Aflați mai multe detalii despre Northen California Dance Conservatory de pe site-ul Balet România.

Adresa unde se va ține audiția este următoarea: Sena Studio Balet – Bucuresti, Timpuri Noi, str. Logofat Tautu, nr. 68, fosta fabrica Crinul, cladirea din spate, etaj 2.