Tags

, , , , , ,

Mai este foarte puțin și se deschide noua stagiune de balet la ONB. Balerinii au avut parte de vacanță, fiecare în felul lui: unii au continuat să danseze, alții au mers la plajă. Și despre toate acestea putem afla din următoarele fotografii postate pe paginile oficiale de Facebook ale dansatorilor.

Alice și Marina Minoiu, cele două surori balerine, și-au petrecut vacanța în Grecia, la mare, în acest an. Cele două fete au povestit pentru Le Ballet că așteptau cu mare nerăbdare aceste zile de vacanță la plajă, și mai ales în Grecia, unde au fost pentru prima dată în acest an.

marina si alice minoiu

alice si marina minoiualice si marina minoiu

Corina Tudosanu este o fire foarte energică și îi place să-și petreacă timpul liber în natură. Își iubește foarte mult nepoțica, alături de care își petrece cu plăcere timpul liber ieșind la plimbări în parcuri, la plaja sau oriunde.

corina tudosanucorina tudosanucorina tudosanuBogdan Cănilă, Cristina Dijmaru și Valentin Stoica sunt cei mai buni prieteni și își petrec vacanțele împreună, foarte relaxați și profitând de toate momentele. Cei trei au dansat în Taiwan în această vară, dar au avut timp și pentru cine în oraș sau mers la Spa.

bogdan canila cristina dijmaru valentin stoicacristina dijmaru bogdan canila valentin stoicabogdan canila si valentin stoica

Advertisements