Tags

, , , , , , ,

alina cojocaru

Alina Cojocaru. Photo: ONB.

ONB va fi gazda unui eveniment de amploare pentru iubitorii artei baletului miercuri, 28 ianuarie, ora 19.00. Invitata de onoare a serii estei Alina Cojocaru, ce va interpreta alături de balerinul Johan Kobborg un moment din Romeo și Julieta, același prin care și-au luat adio de la publicul de la Royal Ballet.

Programul galei include variații din spectacole ca: La Sylphide, Diana şi Acteon, Les Lutins, Corsarul, Flăcările Parisului, La Fille mal gardée, Rhapsody, Voice of Spring și Don Quijote.

Printre invitații speciali se află Iana Salenko, prim-balerină a Baletului de Stat de la Berlin, pe care am urmărit-o pe scena ONB în stagiunea trecută, dansând alături de Robert Enache în La Sylphide, cubanezul Osiel Gouneo, balerin al The Norwegian National Ballet și prim-balerinul Baletului de Stat de la Berlin, Marian Walter. Bineînțeles, pe scena operei vor urca și balerinii ONB.

Biletele pot fi achiziţionate online la adresa tickets.operanb.ro şi în reţeaua bilet.ro (lista punctelor de vânzare din reţeaua bilet.ro de unde se pot achiziţiona sau ridica biletele rezervate sau plătite poate fi accesată la http://www.bilet.ro/outlets.php), precum şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti, de luni până duminică, între orele 9.00-13.00 şi 15.00-19.00.

Advertisements