Contact


Acest blog este dedicat baletului românesc, din dorința de a face cunoscută publicului românesc o artă așa frumoasă. În acest spațiu virtual vor găsi informații și iubitorii de balet, dar și cei care îl descoperă sau vor să-l descopere.

Le Ballet este un blog personal unde veți găsi opinii personale, știri, documentare, cronică de balet și bineînțeles balete. Nu trebuie să ținem cont de vârstă, profesie sau studii ca să apreciem frumosul. Numele meu este Adela Baduleasa și sunt autoarea acestui blog. Am studiat Relații Artistice, finalizate cu lucrarea Les Ballets Russes ale lui Diaghilev, compania de balet care a marcat istoria dansului de la începutul anilor 1900.

Cu toate că mi-am propus ca acest blog să fie despre baletul românesc, veți găsi aici și informații despre alte companii, așa cum va fi interesat să afle orice “baletoman”.

le.ballet@yahoo.com

Le Ballet on Twitter

Le Ballet on Facebook

4 thoughts on “Contact”

  1. Buna ziua
    Numele meu este Soare Stefan (fost solist-balerin la Opera din Bucuresti) si as dori sa stiu in ce conditii se poate face un interviu in paginile d-voastra!
    Pot fi contactat pe adresa “trupasoleil@yahoo.com sau la tel.0722736860
    Multumesc , o zi buna!!!

  2. Le Ballet said:

    Buna, Stefan. Te voi contacta pe e-mail pentru detalii legate de intrebarea ta. O zi buna.

  3. I’m a former student of Margareta Zirra’s from Canada. I lost track of her when she returned to Romania over ten years ago. Do you know how I could contact her?

    Thank you
    Sherri

Leave a comment